2013-04-01 10:28:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - legyen óvatos!

Napi horoszkóp április elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Hiába nem akarja, a dolgok állása úgy hozza, hogy ön lehet ma április bolondja. Valaki nagyon a bolondját járatja önnel. Ha azonban van humorérzéke, akkor jól sülhet el a dolog. Csak tréfával küzdjön ön is, ne nehézpáncélzatban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hullámzó a kedve: reggel még lehetetlennek érzi, hogy társasági életet éljen. Délre szerencsére enyhül a kedve, és már szívesen vesz részt a szokásos húsvéti locsolkodásban. Estére már egészen beletanul a jóba, még táncolhat is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha jobb jövőt akar a gyermekének, akkor önnek kell a sarkára állnia. A társánál csak ön képes elérni, hogy többet foglalkozzon közös utódjukkal. Ha kell, tegye ki őt kényszerhelyzetnek. A végén meg fogja köszönni önnek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön képtelen a pihenésre, lazításra, még ma is a munkája miatt izgatja magát. Próbáljon egy kicsit végre elfeledkezni a terhekről. Hamarosan új fejezet kezdődik az életében, ráér majd akkor rágódni a hogyanon. Ma engedje el magát és a gondokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Akad valaki a rokonságában, akivel nincs jóban, ma mégis összehozza önöket a közös ünnep. Márpedig az ünnep arra jó, hogy megújuljunk benne. A megújulás egyben felejtés és megbocsátás is. A mai nap erre különösen alkalmas.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Legyen óvatos, nehogy azért, hogy háziasszonyi, vagy háziemberi kötelezettségeinek megfeleljen, túl akarja hajszolni magát. Nem baj, ha nem minden tökéletes. A lényeg, hogy a kedvük jó legyen, és a lábuk ropja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A családi fészek biztonságot nyújtó légköre kissé fagyossá válhat a mai napon. Ennek oka talán egy családtag elhanyagoltsága, vagy elkeseredettsége lehet. Nehéz a lelki bajokat orvosolni. Nehezebb, mint a testieket. De meg kell próbálni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha eddig veszekedős is volt a kapcsolatuk a kedvesével, ma végre oldódni látszik a helyzet. Az ünnep, a szépen terített asztal, és a váratlan vendégek mind-mind hozzájárulhatnak az emelkedett hangulathoz. Szárnyaljon!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Bár a mai nap elsősorban az ünnepről szól, önnek mégis a munkával is kell foglalkoznia. Ámbár nem is annyira a munkával konkrétan, mint inkább a karrierjével. Nagy terveket forgat a fejében. Alkalmas meg is beszélni ma valakivel.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön igazán irigylésre méltó helyzetben van: a munkájával és a magánéletével is elégedett lehet. Így az ünnep tényleg ünnep a szívében is. Ma mindent rózsaszínben lát. Aki szerelmes, ma nagyon-nagyon boldog lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Csoda lenne, ha a mai napba beleférne mindaz, amit tervezett. Az ünnepi vendégjárást még csak kibírná, de amit a természetjárásról gondolt, az ezután már szinte lehetetlenség. Vagy elhalaszt valamit, vagy legfeljebb 20 éves lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön ma túlléphet a saját árnyékán. A kitartása irigylésre méltó. Az elhatározása még inkább. A kedvese igazán hálás lehet önnek és a sorsának, hogy maga mellett tudhatja. Persze ön is hálás neki, és a szeretete határtalan.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: